ichikaru 81 Posted December 2 Zacznij od dolnych, będzie Ci łatwiej podlewać i dotlenisz górne partie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
HanYs 26 Posted December 3 Panowie, podczasz wykaszania tych zarośli na AK47 w jednym miejscu znalazłem taki wybryk jak na zdjęciu, czy to męskie za przeproszeniem jaja? Nigdzie indziej nie ma, topy robią się ładne, krzak rośnie bardzo dobrze. Tylko nie mówcie, że shermiona i do wywalenia... 😯 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Virandell 121 Posted December 3 11 minutes ago, HanYs said: Panowie, podczasz wykaszania tych zarośli na AK47 w jednym miejscu znalazłem taki wybryk jak na zdjęciu, czy to męskie za przeproszeniem jaja? Nigdzie indziej nie ma, topy robią się ładne, krzak rośnie bardzo dobrze. Tylko nie mówcie, że shermiona i do wywalenia... 😯 Jajca Quote Share this post Link to post Share on other sites
HanYs 26 Posted December 3 Więc co? Pozostaje wywalić? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Minimaxi 13 Posted December 3 a po kiego grzyba niszczyc calego krzaka jak sie pojawilo tylko jak sam piszesz w jednym miejscu kilka jajek na dolnych galeziach?? oberwij je i tyle Quote Share this post Link to post Share on other sites
kapulater 30 Posted December 3 Jak kolega wyżej. Paznokciem przy samej dupie i obserwuj. Zawsze coś będzie, a jeśli 2pestki na krzyż się znajdą w suchym to zawsze na spota można. PS. Zapraszam do tematu w pomocy przy mini diy hydro-vertical-ledach z mum i klonami . Tak, tak wracam do tematu jeśli ktoś z kiedyś pamięta, tylko muszę w śmietniku go znaleźć. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
HanYs 26 Posted December 4 Nie chciałbym, żeby w późniejszym czasie ujebało mi reszte krzaków bo nie zauważę jakiegoś jajucha. Ale ok, skoro mówicie żeby wykastrować i obserwować to tak zrobimy. Dzięki Quote Share this post Link to post Share on other sites
HanYs 26 Posted December 4 W kilku miejscach na różnych krzakach pręciki zrobiły się brązowe, czy to oznacza, że zostały zapylone? Pestki mogą ew. pojawić się tylko w tych właśnie miejscach? Jest tego niewiele, głównie w niższych partiach roślin. Tyle że jajucha nie były otwarte, chyba nawet nie miały jeszcze pyłku? Czy możliwe, że pręciki zbrązowiały z przesuszenia? Miały już konkretnie sucho w glebie, sahara tak, że było już widać po roślinach. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ichikaru 81 Posted December 4 U mnie tak było przez fryzjerkę. To normalne. Jak dasz za dużo odżywek też się tak dzieje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maurycy 94 Posted December 5 Nic im nie jest naturalna kolej rzeczy Quote Share this post Link to post Share on other sites