gigit 151 Posted December 19, 2019 Author Share Posted December 19, 2019 48 minut temu, Vito napisał: @gigit może coś z ph, ec ? Ogólnie widać że jeszcze świeże. Spokojnie czekaj 🙂 Może być że coś z ph bo ostatnio padł mi ph meter... I ogólnie to pokazała braki fosforu.... Poczekam jeszcze i mam nadzieję że zapyli mi te które kwitną obok, przełączone w tym samym czasie... Quote Link to post Share on other sites
Minimaxi 41 Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 to nie od niedoborow fosforu sfioletowialy, czytalemna jakiejs stronie o feminizowaniu dlaczego tak sie dzieje ale nie pamietam teraz, jak znajde to dam ci znac Quote Link to post Share on other sites
gigit 151 Posted December 22, 2019 Author Share Posted December 22, 2019 W dniu 20.12.2019 o 20:47, Minimaxi napisał: to nie od niedoborow fosforu sfioletowialy, czytalemna jakiejs stronie o feminizowaniu dlaczego tak sie dzieje ale nie pamietam teraz, jak znajde to dam ci znac Ok, będę wdzięczny.. Jak na razie to wygląda to tak... Quote Link to post Share on other sites
Tetrisxxx 0 Posted February 27 Share Posted February 27 (edited) Witam, Dwa klony jeden kwitnie 4tyg duży Drugi pryskany srebrem 2tyg przed zmianą fotoperiodu aż do teraz, mały Srebro koloidalne 50ppm-Rossman 15-20zl Czy to normalne że ten drugi klon zakwitł żeńskimi a teraz dopiero wypuszcza męskie ..? Roślina matka jest obfita w kwiaty dużo włosów i paczki rosna 4tyg kwitnienia. Czy te żeńskie kwiaty zapylone w tym stadium kwitnienia zdążą wyprodukować pełne mocy dojrzałe nasiona? Czy te kwiaty które już dosc mocno są oszronione zachowają moc THC? Domyślam się odpowiedzi ale prosze o Waszą opinie, zależy mi na zachowaniu palenia oraz na dużej ilości pestek. 🤪 Edited March 2 by Tetrisxxx Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts