siemaeniuu3 0 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Witam. Zacznę od tego, że to Moja pierwsza przygoda z MJ, więc proszę o wyrozumiałość :D Uprawiam w growboxie 80x80x160 cm LED 700 w - https://ajzu.pl/mars-hydro/4308-panel-led-mars-hydro-ii-700w.html?gclid=EAIaIQobChMIs8SZ0pyw4wIVAuAYCh3u1wh_EAYYASABEgKamvD_BwE Wilgotność 50-70 % Temperatura 28-32 Ziemia jakas z ogrodniczego miedzy 5.5-7 ph PH 7.0 ale mam jakis marketowy PH metr, muszę kupić lepszy Podlewane biohumusem na początku, teraz ADVANCED NUTRIENTS ZESTAW GROW MICRO BLOOM Wykiełkowały około 20.06 i wtedy wsadzone w ziemie Pestki to automaty femi Low afghan AK 47 Diesel white widow Jack Herrer Northern light auto i tej najmniejszej nie wiem bo to kolegi pestka, ma okolo 2 tyg ( na ostatnim zdjęciu doniczka po lewej ledwo co złapana na zdjęciu ) Tutaj mają 12 dni, w growboxie domowej roboty . Wczoraj robiłem zdjęcia, są takie w growboxie kupnym od około 4-5 dni - Quote Link to post Share on other sites
Vito 1,095 Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 rośliny pewnie już ścięte lub ostatnie dni... Jak na pierwszą przygodę to całkiem fajnie 🙂 Uważaj na przyszłość z lampami aby nie przypalały liści... pH cieczy najlepiej 6.0 Ja bym keramzytu nie używał, tym bardziej że masz w glebie perlit, ale jak kto woli. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts