Drwal 227 Posted August 18, 2017 Dzięki wam za te miłe słowa. Mam teraz ciężki okres więc takie komentarze, mimo trochę zaniedbanego GL naprawdę podnoszą na duchu @joka.menas Patrząc na Twoje poczynania jestem przekonany, że dojdziesz. A zdjęcia jak robię w pośpiechu to czasem wyjdą rozmazane. Jak już wcześniej mówiłem fotografem żadnym nie jestem, to sprzęt robi robotę @Vito Dzięki, ale mogłaby być jeszcze lepsza @Plantator Uczyć się to raczej ja bym mógł od Ciebie ziomek Share this post Link to post Share on other sites
Rysiu 112 Posted August 19, 2017 Bajka. Niekture grube jak skur..... Mają moc te COB. Share this post Link to post Share on other sites
SmakMaroca999 610 Posted August 19, 2017 Piękne budsy!Pogratulować!Jednak widać że mix odmian i gotowość do zbiorów rózna np: co to za odmiana z 14 fotki z prawej strony z tyłu, widać że ta roślina ma jeszcze sporo dni do finiszu.Elegantura mistrzu chyle czoła!Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Drwal 227 Posted August 19, 2017 @SmakMaroca999 nie chce być inaczej Ten o którym mówisz to chyba Critical Kush, ale jutro się upewnie. Generalnie i tak prawie wszystko idzie na olej więc nie ma to większego znaczenia Share this post Link to post Share on other sites
uNeedSome 61 Posted August 21, 2017 jak z oddawaniem ciepła przez ledy? idzie przypalić pod tym szczyty czy nie ma opcji? Share this post Link to post Share on other sites
Dzik 459 Posted August 24, 2017 Piękne show. Dzięki takim jak ty nie tracę wiary w ludzi. Trzymaj się sztywno. Podziwiam i Pozdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites
Drwal 227 Posted August 29, 2017 @uNeedSome Da się przypalić, ale szczyty musiały by już prawie dotykać lampy. Jak chodzi o ciepło to wiadomo, że trochę się grzeją, ale jest to nieporównywalne z HPSami. @Dzik Dzięki ziomek za dobre słowo Dzień 105 Flo 82 Warunki w dzień 32°C / 40% Warunki w nocy 27°C / 50% Witam załogę W sobotę były żniwa a niedziele dożynki Jeżeli chodzi o Coby to jestem bardzo zadowolony. Zobaczymy jeszcze jaki będzie wynik, ale już wiadomo, że można na nich zajebiście polecieć Dzięki wszystkim za śledzenie i komentowanie pomimo braku aktywności z mojej strony. Jak wyschnie to podam wynik suchego. A za dni parę jazda z kolejnym projektem Pozdro ludziska Share this post Link to post Share on other sites
Łowca Kurdli 112 Posted August 29, 2017 Hej Ładnie wyszło, ja też jestem zadowolony Pozdrowienia Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted August 30, 2017 O zesz w morde, topy wieksze od 2,5l butelki. Brawo! Poszlo bardzo dobrze i nie da sie ukryc, ze coby to przyszlosc upraw konopi. Share this post Link to post Share on other sites