Skocz do zawartości

Hydroonline.Pl

• Nie możesz odpowiedzieć
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 666xxx

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 09 listopad 2010 - 14:15

Witam

Niestety dałem się nabrać. Niech nikt nie zamawia tam aktualnie towaru!!!
Ponieważ nie miałem gotówki, płatność poszła z góry z mojego konta na ponad 300zł.
Płatność otrzymali 26.10. Towaru nie ma do tej pory. Po złożeniu zamówienia jeszcze odbierali telefony, ściemniali, że wysłano.
Potem stwierdzili, że jednak nie wysłali, bo zabrakło czegoś tam w zamówieniu. Aktualnie na 09/11/10 kontakt telefoniczny - BRAK.
Na komórce włącza się poczta, na stacjonarnym z Ery to samo.
Na emaile też już nie odpowiadają.
Sklep spalony.

09/11/10 po południu udało mi się dodzwonić na komórkę Plusa, zamówienie zostało nie zostało zrealizowane, ponoć ma być wysyłane jutro,
pożyjemy, zobaczymy...

HEMP.PL...&... ......Pełny profesjonalizm od 1999r...... HEMP.PL...&... ......Nawozy: Canna, Biocanna, Atami, Hesi, Hy-Pro, Biobizz, Plagron, GHE ...itd...... HEMP.PL...&... ......Oświetlenie: Energooszczędne, Led, HPS, MH, Philips, GIB Lighting, Osram, Elektrox .....itd...... HEMP.PL...&... ...... Systemy Hydroponiczne, Aeroponiczne, Wertykalne, Ukorzeniające...... HEMP.PL...&... ......Pomiar i regulacja pH, Automatyczne Systemy Sterujące...... HEMP.PL...&... ......Separatory pyłu, Extraktory, Prasy, Jonizatory...... HEMP.PL...&... ......Wentylacja, Filtracja powietrza, Neutralizacja Zapachów...... HEMP.PL...&... ......Dwutlenek Węgla CO2, Doniczki, Zbiorniki, Podłoża Uprawowe, Folie Specjalistyczne...... HEMP.PL...&... ......Lufki, Fajki Wodne, Blunty, Bibułki, Grindery-Rozdrabniacze, VAPORIZERY, wagi elektroniczne i wiele innych ........ zobacz sam :)...... HEMP.PL...&...

#22 I'am

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 22 listopad 2010 - 15:49

NIE POLECAM NIKOMU KONTAKTU Z TYM SKLEPEM !
WSZĘDZIE KUPUJCIE TYLKO NIE U HYDROONLINE.
ROBIĄ SE KPINY Z KLIENTA I CZAS OCZEKIWANIA JEST NIE WYOBRAŻALNIE DŁUGI!

#23 Gość_Kokainowy Kowboj_*

• Gość

Napisano 02 grudzień 2010 - 23:24

Również nikomu nie polecam, w tak szeroko rozwiniętej ofercie różnych sklepów wybrał bym każdy tylko nie ten

NIE KUPUJCIE U NICH

#24 Jarlaxle

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 29 listopad 2011 - 11:47

zdecydowanie najgorszy polski growshop, na walenie w chuja pozwalają sobie tylko dlatego, ze są na tym rynku praktycznie od samego początku na wespół z hempem i i tak ktoś tam zawsze kupi, na chwile obecną jest masa lepszych, konkretniejszych i POWAŻNYCH sklepów, bo to co wyczynia ekipa hydroonline przechodzi ludzkie pojęcie. zamawiałem tam kilka razy i NIGDY zamówienie nie zostało zrealizowane tak jak byc powinno. albo dawali do paczki ZUPEŁNIE inne produkty niż zamówione, albo nie dawali wcale częsci produktów, nie zmieniając ceny, albo wysyłka trwala 3 tygodnie, a jak już wysłali to lampy przychodziły zbite, oczywiście o wymianie nie ma mowy jak nie otworzyło się paczki przy kurierze. ŻENADA na całej linii. osobiscie kupuje teraz w ajzu.pl lub growbox.pl, obsługa, termin realizacji i ogólnie cywilizowane podejście do klienta. paczki zapakowane perfekcyjnie, nei ma mowy żeby CFL czy HPS się zbił, a w hydro ostatnio na 4 lampy 2 przyszły rozjebane. hydroonline chyba mysli, ze jak część jego klientów kupuje akcesoria do uprawy konopii to można robić z nich idiotów, przetrzymywać ich pieniądze, bo i tak nikt na policję nie pójdzię. wkurwiająca i żenujaca polityka.

#25 INdyk

• Kartel
  • 86 postów

Napisano 30 listopad 2011 - 10:13

DOPISZE SIE POD KOLEGAMI POWYZEJ NIEPOLECAM ROBIĄ PROBLEMY OSZUKUJA TO NIE JEST FACHOWE PODEJSCIE.......

#26 dr.badgrass

• Kartel
  • 428 postów

Napisano 06 grudzień 2011 - 12:07

Przenieść do shit-sklepów :ban:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 members, 1 guests, 0 anonymous users