Skocz do zawartości

Galeria trawka.org

7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Vito

• Administrator
  • 508 postów

Napisano 19 luty 2012 - 18:41

Witajcie, na chwilę obecną jest problem z galerią, a raczej z serwerem.
Serwer nie daje rady, niedługo wykupię lepszą ofertę ale trudno tak wyłożyć kupę kasy z miejsca na rok.
Więc musicie wytrzymać jeszcze trochę.
Kasa już jest odkładana.

Pozdrawiam

HEMP.PL...&... ......Pełny profesjonalizm od 1999r...... HEMP.PL...&... ......Nawozy: Canna, Biocanna, Atami, Hesi, Hy-Pro, Biobizz, Plagron, GHE ...itd...... HEMP.PL...&... ......Oświetlenie: Energooszczędne, Led, HPS, MH, Philips, GIB Lighting, Osram, Elektrox .....itd...... HEMP.PL...&... ...... Systemy Hydroponiczne, Aeroponiczne, Wertykalne, Ukorzeniające...... HEMP.PL...&... ......Pomiar i regulacja pH, Automatyczne Systemy Sterujące...... HEMP.PL...&... ......Separatory pyłu, Extraktory, Prasy, Jonizatory...... HEMP.PL...&... ......Wentylacja, Filtracja powietrza, Neutralizacja Zapachów...... HEMP.PL...&... ......Dwutlenek Węgla CO2, Doniczki, Zbiorniki, Podłoża Uprawowe, Folie Specjalistyczne...... HEMP.PL...&... ......Lufki, Fajki Wodne, Blunty, Bibułki, Grindery-Rozdrabniacze, VAPORIZERY, wagi elektroniczne i wiele innych ........ zobacz sam :)...... HEMP.PL...&...

#2 Shaman

• Aktywni
  • 412 postów

Napisano 20 luty 2012 - 00:14

Może jakąś forumową ściepke zrobimy dla mnie wysłać te 5zł to nie jest majątek, a jak znajdzie się 20-30 osob zainteresowanych to zawsze to jakis wkład.

#3 Vito

• Administrator
  • 508 postów

Napisano 20 luty 2012 - 09:24

Shaman, cała grupa kartel to są osoby które cokolwiek wpłaciły w poprzednich zbiórkach.
W tej grupie wyłączone są reklamy. Jak widzisz nawet oferta "forum bez reklam" nie budzi wielkiego zainteresowania.

#4 lolo

• ModTeam
  • 515 postów

Napisano 20 luty 2012 - 20:31

Vito można dać ogłoszenie o zrzutce ktoś chętny zawsze się się znajdzie i wpłaci jakieś grosze , ja coś za niedługo będę mógł wpłacić nie dużo ale zawsze to jakaś pomoc a dobra galeria jest bardzo potrzebna

#5 INdyk

• Kartel
  • 86 postów

Napisano 27 luty 2012 - 12:09

ja tez pomoge w miare mozliwosci :D

#6 nika

• Kartel
  • 89 postów

Napisano 09 marzec 2012 - 14:02

Vito a ile Ci brakuje?

#7 orson

• Użytkownik
  • 185 postów

Napisano 15 marzec 2012 - 20:55

również sie moge dorzucic :D

#8 Vito

• Administrator
  • 508 postów

Napisano 15 marzec 2012 - 23:18

ciężka sprawa z tym, lepszy serwer od tego co mamy to już sporo kosztuje, a wykupić go trzeba z góry na rok.

Ja mam pracę biurową, a raczej zajmuje się wszystkim w małej firmie, w której nie zarabiam kokosów i wiem że długo jeszcze nie będę. Więc z tą kasą jest różnie, na razie zalegam za mieszkanie :/ Za to w 2013 będą wielkie zmiany, i to już na początku.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 members, 1 guests, 0 anonymous users