Witajcie, na chwilę obecną jest problem z galerią, a raczej z serwerem.
Serwer nie daje rady, niedługo wykupię lepszą ofertę ale trudno tak wyłożyć kupę kasy z miejsca na rok.
Więc musicie wytrzymać jeszcze trochę.
Kasa już jest odkładana.
Pozdrawiam
Galeria trawka.org
Rozpoczęty przez Vito, 19 lut 2012 18:41
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 luty 2012 - 18:41
Napisano 20 luty 2012 - 00:14
Może jakąś forumową ściepke zrobimy dla mnie wysłać te 5zł to nie jest majątek, a jak znajdzie się 20-30 osob zainteresowanych to zawsze to jakis wkład.
Napisano 20 luty 2012 - 09:24
Shaman, cała grupa kartel to są osoby które cokolwiek wpłaciły w poprzednich zbiórkach.
W tej grupie wyłączone są reklamy. Jak widzisz nawet oferta "forum bez reklam" nie budzi wielkiego zainteresowania.
W tej grupie wyłączone są reklamy. Jak widzisz nawet oferta "forum bez reklam" nie budzi wielkiego zainteresowania.
Napisano 20 luty 2012 - 20:31
Vito można dać ogłoszenie o zrzutce ktoś chętny zawsze się się znajdzie i wpłaci jakieś grosze , ja coś za niedługo będę mógł wpłacić nie dużo ale zawsze to jakaś pomoc a dobra galeria jest bardzo potrzebna
Napisano 27 luty 2012 - 12:09
ja tez pomoge w miare mozliwosci
Napisano 09 marzec 2012 - 14:02
Vito a ile Ci brakuje?
Napisano 15 marzec 2012 - 20:55
również sie moge dorzucic
Napisano 15 marzec 2012 - 23:18
ciężka sprawa z tym, lepszy serwer od tego co mamy to już sporo kosztuje, a wykupić go trzeba z góry na rok.
Ja mam pracę biurową, a raczej zajmuje się wszystkim w małej firmie, w której nie zarabiam kokosów i wiem że długo jeszcze nie będę. Więc z tą kasą jest różnie, na razie zalegam za mieszkanie :/ Za to w 2013 będą wielkie zmiany, i to już na początku.
Ja mam pracę biurową, a raczej zajmuje się wszystkim w małej firmie, w której nie zarabiam kokosów i wiem że długo jeszcze nie będę. Więc z tą kasą jest różnie, na razie zalegam za mieszkanie :/ Za to w 2013 będą wielkie zmiany, i to już na początku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 members, 1 guests, 0 anonymous users