Skocz do zawartości

Nie wyświetla nowej zawartości

• Nie możesz odpowiedzieć
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 vove

• Aktywni
  • 333 postów

Napisano 03 luty 2012 - 20:40

Po kliknięciu w "wyświetl nową zawartość" nie wyświetla mi się lista nowych postów ("brak nowej zawartości"), lub wyświetlają się jedynie nowe tematy, mimo tego że, nowa zawartość jest (a fora które mają nowe odpowiedzi od mojej ostatniej wizyty mają zielony listek).

HEMP.PL...&... ......Pełny profesjonalizm od 1999r...... HEMP.PL...&... ......Nawozy: Canna, Biocanna, Atami, Hesi, Hy-Pro, Biobizz, Plagron, GHE ...itd...... HEMP.PL...&... ......Oświetlenie: Energooszczędne, Led, HPS, MH, Philips, GIB Lighting, Osram, Elektrox .....itd...... HEMP.PL...&... ...... Systemy Hydroponiczne, Aeroponiczne, Wertykalne, Ukorzeniające...... HEMP.PL...&... ......Pomiar i regulacja pH, Automatyczne Systemy Sterujące...... HEMP.PL...&... ......Separatory pyłu, Extraktory, Prasy, Jonizatory...... HEMP.PL...&... ......Wentylacja, Filtracja powietrza, Neutralizacja Zapachów...... HEMP.PL...&... ......Dwutlenek Węgla CO2, Doniczki, Zbiorniki, Podłoża Uprawowe, Folie Specjalistyczne...... HEMP.PL...&... ......Lufki, Fajki Wodne, Blunty, Bibułki, Grindery-Rozdrabniacze, VAPORIZERY, wagi elektroniczne i wiele innych ........ zobacz sam :)...... HEMP.PL...&...

#2 Gość_FataMorgana M_*

• Gość

Napisano 03 luty 2012 - 21:14

podbijam, istnieje taki problem (mam nadzieje ze nie jest to nabijanie postow szanowni panowie Modowie :)

troche denerwujace jest to gdy trzeba szukac w ktorym to temacie jest nowa zawartosc

#3 chwastu

• VIP
  • 835 postów

Napisano 03 luty 2012 - 22:00

chlopaki ambka dzisiaj mowila ze sa prace nad przejsciem na jakis inny serwer czy cos zeby szybko forum latalo wiec bez goraczek elo

#4 Vito

• Administrator
  • 508 postów

Napisano 05 luty 2012 - 15:08

Ostatnie awarie są przez serwer. Ledwo dyszy już, jak tylko wyjdę na prosto z finansami to zainwestuje w dużo lepszy i pojemniejszy serwer.
Wytrzymajcie

#5 vove

• Aktywni
  • 333 postów

Napisano 05 luty 2012 - 16:51

Nie wiem, czy coś robiłeś, czy nie, ale u mnie już działa normalnie.

#6 Smoker Face

• Aktywni
  • 179 postów

Napisano 05 luty 2012 - 17:02

No właśnie u mnie też już normalnie działa.

#7 Vito

• Administrator
  • 508 postów

Napisano 05 luty 2012 - 18:14

tak, po tej awarii całodniowej rozdupczyła się baza danych, spec naprawił :)

#8 Smoker Face

• Aktywni
  • 179 postów

Napisano 05 luty 2012 - 18:38

A vito powiedz mi, co z tą galerią, czemu nie mogę wejść na swoją galerie, tam na pw wysłałem Tobie jaki błąd mi wyskakuje.

#9 Vito

• Administrator
  • 508 postów

Napisano 05 luty 2012 - 19:22

nadal to masz ? podeslij mi jeszcze raz

zostanie to naprawione do jutra

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 members, 1 guests, 0 anonymous users