Skocz do zawartości

Zmiany na forum

28 odpowiedzi w tym temacie

#21 chwastu

• VIP
  • 731 postów

Napisano 14 styczeń 2012 - 15:04

to co jest pod reklamami po prawej stronie wrzucic nad reklamy, anowa zawartosc to tylko nowe posty a tam masz najnowszae tematy , jak sie siedzi na sb mamlym to szybko mozna luknac co sie pojawilo nowego a tak trzeba cale forum na dol zjechac

HEMP.PL...&... ......Pełny profesjonalizm od 1999r...... HEMP.PL...&... ......Nawozy: Canna, Biocanna, Atami, Hesi, Hy-Pro, Biobizz, Plagron, GHE ...itd...... HEMP.PL...&... ......Oświetlenie: Energooszczędne, Led, HPS, MH, Philips, GIB Lighting, Osram, Elektrox .....itd...... HEMP.PL...&... ...... Systemy Hydroponiczne, Aeroponiczne, Wertykalne, Ukorzeniające...... HEMP.PL...&... ......Pomiar i regulacja pH, Automatyczne Systemy Sterujące...... HEMP.PL...&... ......Separatory pyłu, Extraktory, Prasy, Jonizatory...... HEMP.PL...&... ......Wentylacja, Filtracja powietrza, Neutralizacja Zapachów...... HEMP.PL...&... ......Dwutlenek Węgla CO2, Doniczki, Zbiorniki, Podłoża Uprawowe, Folie Specjalistyczne...... HEMP.PL...&... ......Lufki, Fajki Wodne, Blunty, Bibułki, Grindery-Rozdrabniacze, VAPORIZERY, wagi elektroniczne i wiele innych ........ zobacz sam :)...... HEMP.PL...&...

#22 Vito

• Administrator
  • 491 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 22:05

zrobione

#23 chwastu

• VIP
  • 731 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 22:35

fajno odrazu lepiej podziekowac

#24 Norbi

• Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 24 styczeń 2012 - 23:54

Po kliknięciu na tą kopertę z wiadomościami wysuwa się lista i problem jest w tym że zasłania ją ten nowy baner "thc-thc" .
Przydało by się coś z tym zrobić. Pozdro

#25 Qbaa

• Aktywni
  • 196 postów

Napisano 25 styczeń 2012 - 12:43

Zobacz czy na innej przeglądarce jest ten sam problem.
Na FF nie ma takiego problemu.

#26 Vito

• Administrator
  • 491 postów

Napisano 26 styczeń 2012 - 01:06

Na operze też tego nie ma

#27 fiq

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 26 styczeń 2012 - 14:36

Problem jest w chrome.
Jeśli nic się nie da zrobić to pozostaje zmieniać przeglądarke na trawke ;)

#28 dr.badgrass

• Kartel
  • 388 postów

Napisano 26 styczeń 2012 - 16:17

A może zmień skórkę na niebieską ? na niej nie ma reklam w tym miejscu.

#29 Big Bad John

• Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 16 luty 2012 - 09:44

hej ponownie, u mnie jest taki problem, gdy wchodzę w link dodany w temacie to włącza mi się ta sama strona 2x. Może to nie jest jakiś duży problem, ale warto naprawić. Ja mam mozille

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 members, 1 guests, 0 anonymous users