Skocz do zawartości

Zmiany na forum

28 odpowiedzi w tym temacie

#1 dziadek Konopka

• Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 08 październik 2011 - 09:25

Witam chciałbym postulować o temat "producenci nasion" w którym można by opisywać doświadczenia z poszczególnymi brederami a nie sklepami, które w większości nie ingerują w zawartość opakowań, natomiast w samych opakowaniach bywa różnie. można by się wypowiedzieć na temat jakości oferowanych nasion, sposobu pakowania itd uważam że temat jest potrzebny dla osób które szukają sionek i nie wiedzą co wybrać z oferty sklepów.

HEMP.PL...&... ......Pełny profesjonalizm od 1999r...... HEMP.PL...&... ......Nawozy: Canna, Biocanna, Atami, Hesi, Hy-Pro, Biobizz, Plagron, GHE ...itd...... HEMP.PL...&... ......Oświetlenie: Energooszczędne, Led, HPS, MH, Philips, GIB Lighting, Osram, Elektrox .....itd...... HEMP.PL...&... ...... Systemy Hydroponiczne, Aeroponiczne, Wertykalne, Ukorzeniające...... HEMP.PL...&... ......Pomiar i regulacja pH, Automatyczne Systemy Sterujące...... HEMP.PL...&... ......Separatory pyłu, Extraktory, Prasy, Jonizatory...... HEMP.PL...&... ......Wentylacja, Filtracja powietrza, Neutralizacja Zapachów...... HEMP.PL...&... ......Dwutlenek Węgla CO2, Doniczki, Zbiorniki, Podłoża Uprawowe, Folie Specjalistyczne...... HEMP.PL...&... ......Lufki, Fajki Wodne, Blunty, Bibułki, Grindery-Rozdrabniacze, VAPORIZERY, wagi elektroniczne i wiele innych ........ zobacz sam :)...... HEMP.PL...&...

#2 vove

• Aktywni
  • 245 postów

Napisano 08 październik 2011 - 09:37

Ale żeby był jakiś porządek to trzeba by było zrobić dział dla każdego producenta i założyć tematy z nazwą każdej odmiany nasion jakie oferuje breeder, bo mogą mieć kijowe automaty, a na przykład świetne nasiona reg (przynajmniej ja bym tak to widział). Ja zawsze patrzę po growlogach, ale wiadomo, że nie każdy je zakłada. Tu przy okazji wychodzi minus wyszukiwarki, bo nie da się wyszukać mniej niż 3 znaków przez co większość skrótów typu BB, WM, etc. jak i ph jest niemożliwa do odnalezienia jeśli ktoś tak je zapisał w nazwie tematu :)

#3 Vito

• Administrator
  • 491 postów

Napisano 09 październik 2011 - 12:42

Co do wyszukiwarki, poprawiłem i już można wyszukiwać słowa 2 znakowe.
Dział z producentami można zrobić, tyle że ktoś mi musi pomóc i zrobić listę producentów (linki www)

#4 vove

• Aktywni
  • 245 postów

Napisano 13 październik 2011 - 17:44

Wyświetl postUżytkownik Vito dnia 09 październik 2011 - 12:42 napisał

Co do wyszukiwarki, poprawiłem i już można wyszukiwać słowa 2 znakowe.

Mogę wyszukać słowa dwuznakowe, ale wyszukiwarka zwraca zero wyników, na przykład po wyszukiwaniu ph, a w dziale uprawa jest temat regulacja ph, którego nie znajduje.

#5 Vito

• Administrator
  • 491 postów

Napisano 14 październik 2011 - 10:35

Zobaczymy po aktualizacji skryptu jak będzie wyszukiwało. Bo jak na razie to nic już nie da rady zrobić.

#6 BeHappy

• Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 16 październik 2011 - 15:48

Proponuje podwiesić ten temat:
http://trawka.org/in...showtopic=24118
to unikniemy takich:
http://trawka.org/in...showtopic=29453

p.s można już moje warny zdjąć?

#7 dziadek Konopka

• Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 24 październik 2011 - 12:36

Nie przypuszczam żeby temat cieszył się jakimś ogromnym zainteresowaniem i bardziej pewnie dotyczył by naszych rodzimych producentów, a tych aż tak wielu nie ma. wydaje mi się że wystarczą spokojnie działy z nazwą producenta a poszczególne odmiany w tematach.

#8 lolo

• ModTeam
  • 479 postów

Napisano 07 grudzień 2011 - 13:11

w dziale projekt growbox jest temat offtop boxowy temat jest po to żeby zadawć tam pytania na temat projektów boxów itp wszystko co z boxami związane w związku z tym warto było by dodać do regulaminu tego działu punkt kolejny mówiący o tym że pytania na temat boxów planów itp trzeba umieszczac w tym temacie jest jeszcze drugi temat weryfikacja planów growbox i tak samo niech tam ludzie piszą i pytają
bo wszedzie tylko tematy których być nie powinno

Box 40x40x60(h) Jaką lampkę ?

Pierwszy Growbox - sugestie

Pierwszy Growbox - Proszę o pomoc w budowie

Zanim zrobię growbox'a mam kilka pytań.

PCbox pytania

i wiele więcej tematów zbędnych zamiast których mogły by być posty w odpowiednich istniejących juz tematach

heh teraz patrze w regulamin tamtego działu i nie wiem czy ja przeoczyłem punkt drugi czy już ktoś zmienił ? :] :lol:

Użytkownik lolo edytował ten post 08 grudzień 2011 - 00:46

#9 dr.badgrass

• Kartel
  • 388 postów

Napisano 18 grudzień 2011 - 19:07

Widzę nową zmianę a mianowicie baner na czołówce forum, nad wyszukiwarką - sklepu hydroonilne.pl
Tym czasem w starym temacie http://trawka.org/to...pl/page__st__20 sklep nie jest polecany, a wręcz przeciwnie - jest odradzany.
Rozumiem że zapłacili za umieszczenie reklamy. Wiem że koszt utrzymania forum kosztuje, jakieś skrypty bajery itp. za wszystko trzeba płacić, i że liczy się każda złotówka.
Ale chyba nie popieramy tego typu sklepów, zwłaszcza że forumowicze odradzają tam robić zakupy ?

#10 Vito

• Administrator
  • 491 postów

Napisano 22 grudzień 2011 - 20:10

w ciągu kilku dni będzie na forum galeria :)

#11 Laakshmi

• Growerzy
  • 143 postów

Napisano 23 grudzień 2011 - 17:18

ja pod choinkę bym prosił jedną rzecz, która kiedyś tu była. Opcja usuń na shout boxie

WYSTARCZAJĄCE :) DZIEKI VITO

#12 Vito

• Administrator
  • 491 postów

Napisano 06 styczeń 2012 - 14:44

Grupa Kartel nie ma reklam !
By dostać się do tej grupy trzeba ofiarować datek na rzecz forum.

Laakshmi opcji usuń niestety nie ma ale włączyłem opcję edytowania własnych wiadomości na shoutboxie

#13 dr.badgrass

• Kartel
  • 388 postów

Napisano 07 styczeń 2012 - 16:25

Jak i gdzie ten datek można ofiarować ja się pytam ;) ?

#14 cheton

• ModTeam
  • 1069 postów

Napisano 07 styczeń 2012 - 16:27

Pisz PW do admina.

#15 Smoker Face

• Aktywni
  • 153 postów

Napisano 08 styczeń 2012 - 21:49

Podbijam post od Laakshmi, też jestem za przywróceniem opcji usuń w ShoutBoxie.

#16 chwastu

• VIP
  • 731 postów

Napisano 08 styczeń 2012 - 22:01

po co skoro jerst opcja edit , taaa , jak chcesz cos skasowac napisz a zamiast calego textu i po robocie , a jakos nie widze ciebie zebys byl userem sb co ci tak zalezy chciales posta nabic hehe

#17 Smoker Face

• Aktywni
  • 153 postów

Napisano 08 styczeń 2012 - 22:08

Nie no chwastu teraz mnie oświeciłeś na prawdę nie widziałem takiej opcji edit. Jeżeli myślisz, że tylko chciałem posta nabić, to się mylisz i to bardzo. Wiesz ogólnie mam w dupie te posty. Nie muszę być bóg wie jakim userem by chcieć aby powróciła opcja usuń. Teraz to, Ty napisałeś tego posta by sobie statystyki na forum podbić :0 Ach Ci wielcy userzy z kolorkiem.....Pozdro.

#18 chwastu

• VIP
  • 731 postów

Napisano 08 styczeń 2012 - 22:22

he to byl joke bgpu, he i juz wiecej nie nabijaj postow :)

#19 chwastu

• VIP
  • 731 postów

Napisano 14 styczeń 2012 - 11:37

fajnie by wygladalo forum jak bysmy dali "ajnowsze tematy"powyzej reklam bo meczace jest zjedzdzanie ponad polowe forum w dol zeby zopbaczyc czy pokazalo sie cos nowego

#20 Vito

• Administrator
  • 491 postów

Napisano 14 styczeń 2012 - 13:46

a gdzie to jest bo nie mogę znaleźć :)

Wyświetl nową zawartość - jest na pasku czarnym za linkiem do kalkulatora

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 members, 1 guests, 0 anonymous users