Skocz do zawartości

Growshopjamaica.Pl

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 growshopjamaica.pl

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 25 listopad 2010 - 13:36

Witam!

Zapraszam do naszego sklepu internetowego pod adresem:

www.growshopjamaica.pl

Posiadamy również sklep stacjonarny na Śląsku. Odwiedź nas pod adresem:

41-219 Sosnowiec
ul. Kępa 10a

Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach od 11 do 16. Po uzgodnieniu telefonicznym odbiór osobisty możliwy jest również w innych godzinach. W razie większych zakupów dysponujemy własnym transportem.

Znajdziesz u nas wszystkie produkty, których potrzebujesz do uprawy ulubionych roślin.
Do każdej paczki dodajemy niespodziankę gratis!

Zapewniamy dyskrecję oraz profesjonalną obsługę.

HEMP.PL...&... ......Pełny profesjonalizm od 1999r...... HEMP.PL...&... ......Nawozy: Canna, Biocanna, Atami, Hesi, Hy-Pro, Biobizz, Plagron, GHE ...itd...... HEMP.PL...&... ......Oświetlenie: Energooszczędne, Led, HPS, MH, Philips, GIB Lighting, Osram, Elektrox .....itd...... HEMP.PL...&... ...... Systemy Hydroponiczne, Aeroponiczne, Wertykalne, Ukorzeniające...... HEMP.PL...&... ......Pomiar i regulacja pH, Automatyczne Systemy Sterujące...... HEMP.PL...&... ......Separatory pyłu, Extraktory, Prasy, Jonizatory...... HEMP.PL...&... ......Wentylacja, Filtracja powietrza, Neutralizacja Zapachów...... HEMP.PL...&... ......Dwutlenek Węgla CO2, Doniczki, Zbiorniki, Podłoża Uprawowe, Folie Specjalistyczne...... HEMP.PL...&... ......Lufki, Fajki Wodne, Blunty, Bibułki, Grindery-Rozdrabniacze, VAPORIZERY, wagi elektroniczne i wiele innych ........ zobacz sam :)...... HEMP.PL...&...

#2 kazoo

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 05 styczeń 2011 - 00:11

Polecam sklepik :D Duży wybór produktów i sporo gratisów :D działają również na allegro.
Jestem mile zaskoczony rzetelnością i sympatycznym nastawieniem chłopaków! Pozdro!

#3 Bebook

lord

• Growerzy
  • 2306 postów

Napisano 16 grudzień 2011 - 18:47

Mogę z czystym sumieniem polecić sklepik :)

#4 lolo

• ModTeam
  • 515 postów

Napisano 19 grudzień 2011 - 18:56

również polecam bdb sklepik

#5 Bonawentury

• VIP
  • 157 postów

Napisano 21 grudzień 2011 - 17:53

Zapomnialem napisac, dobry miesiac temu zakupy elegancki kontakt szybka przesylka, pelen profesjonalizm.
Niedawno ponowne zakupy które równiez odbyly sie bez najmniejszych problemów.
Szczerze polecam

#6 Fifka

• VIP
  • 333 postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 11:36

Tak samo mogę napisać jak koledzy wyżej szybka wysyłka dobry kontakt i na pewno kiedyś tam jeszcze zrobię zakupy pozdrawiam .

#7 snake525

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 09 luty 2012 - 12:02

ja do zakupów dostałem nawet paczke blet i wlepe :) wlepa reklamuje pobliskie ulice ;) a blety akurat sie skończyły, więc za wyczucie piona :) :bigblant:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 members, 1 guests, 0 anonymous users