Skocz do zawartości

Suszarka

20 odpowiedzi w tym temacie

#21 lampa

• Growerzy
  • 1332 postów

Napisano 11 kwiecień 2011 - 21:40

tak jak cielak pisze, ale zwróć uwagę, że "korzenie" napisał w cudzysłowie, bo nie chodzi o to, żebyś wyrwach chwasta z korzeniami i powiesił, tylko uciął.

HEMP.PL...&... ......Pełny profesjonalizm od 1999r...... HEMP.PL...&... ......Nawozy: Canna, Biocanna, Atami, Hesi, Hy-Pro, Biobizz, Plagron, GHE ...itd...... HEMP.PL...&... ......Oświetlenie: Energooszczędne, Led, HPS, MH, Philips, GIB Lighting, Osram, Elektrox .....itd...... HEMP.PL...&... ...... Systemy Hydroponiczne, Aeroponiczne, Wertykalne, Ukorzeniające...... HEMP.PL...&... ......Pomiar i regulacja pH, Automatyczne Systemy Sterujące...... HEMP.PL...&... ......Separatory pyłu, Extraktory, Prasy, Jonizatory...... HEMP.PL...&... ......Wentylacja, Filtracja powietrza, Neutralizacja Zapachów...... HEMP.PL...&... ......Dwutlenek Węgla CO2, Doniczki, Zbiorniki, Podłoża Uprawowe, Folie Specjalistyczne...... HEMP.PL...&... ......Lufki, Fajki Wodne, Blunty, Bibułki, Grindery-Rozdrabniacze, VAPORIZERY, wagi elektroniczne i wiele innych ........ zobacz sam :)...... HEMP.PL...&...

#22 coolboy

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 03 luty 2012 - 09:50

Źle się suszy w papierze, bo będzie gorzki smak. Kiedyś czytałem że można zawiesić w torbie papierowej, ale trzeba utrzymywać wilgotność worka papierowego. I czytałem też kiedyś żeby wyrwać z korzeniem, i ten korzeń sparzyć we wrzątku, zawiesić nim do góry, podobno wtedy wszystko doobre spływa do topów. I co do curingu. Oczywiście że trzeba go robić, lepszy smak jest. W słoik i otwierać go codziennie żeby przewietrzyć. WIdziałem też sposób na forum na curing w słoiku z wodą.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 members, 1 guests, 0 anonymous users